Frakt alltid inkludert i prisen

Stivbind

Stivbind eller hardcover er den mest eksklusive og holdbare formen for innbinding og egner seg derfor for bøker som er ment å ha en lang levetid. Når vi produserer stivbindbøker er de alltid sydd, dette gir den lengste levetiden og den beste brukeropplevelsen av boken.

Få et uforpliktende tilbud

Spør oss om pris på din bok, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Interface Media er en av Norges mest prisdyktige aktører innen trykk av bøker i stivbind. Vi tilbyr produksjon av bøker i stivbind helt ned til 10 eksemplarer.

Boktrykkeriene produserer 24 timer 7 dager i uken med daglig leveranse av trykksaker til Norge og er spesielt rigget for bokproduksjoner mellom 15 - 5000 eksemplarer. Vi leverer til hele landet, uansett hvor du er lokalisert.

Mange muligheter og uttrykk


Det finnes utallige mulige utrykk og alternativer innenfor stivbind, men de aller fleste bøker av denne typen er papir/hel-bind, stivbind med smussomslag og stivbind med tekstiltrekk eller skinnimitasjon.

Vi tilbyr alle former for stivbind og har tilgang til det aller meste av materialer. Skulle du ønske folie, preg eller annet som får boken din til å skille seg ut fra mengden er dette også fult mulig.

Styrt fra Oslo - Trykk i Baltikum

Interface Media har i over 15 år trykket bøker hos dedikerte boktrykkerier i Baltikum. Med over 5000 produksjoner for forlag, bedrifter og private har vi gjort oss verdifull erfaring for å finne gode løsninger for trykking og innbinding av bøker i stivbind.


Leveringstid kommer an på opplag og omfang, normalt produksjonstid på bøker i stivbind vil ligge mellom 2 og 4 uker.

Kjenner du noen som skriver på en bok, del siden med dem på Facebook! Kanskje får du et eksemplar som takk.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om bokproduksjon, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss