Frakt alltid inkludert i prisen

Mykbind

Mykbind eller softcover er den vanligste innbindingsformen, og benyttes til alt fra lærebøker og romaner til fotobøker og kunstbøker. Vi kan produsere mykbind både som sydd og limfrest fra små til store opplag.

Få et uforpliktende tilbud

Spør oss om pris på din bok, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Interface Media er en av Norges mest prisdyktige aktører innen trykk av bøker. Vi tilbyr produksjon av bøker i mykbind helt ned til 30 eksemplarer.

Boktrykkeriene produserer 24 timer 7 dager i uken med daglig leveranse av trykksaker til Norge og er spesielt rigget for bokproduksjoner mellom 30 - 5000 eksemplarer. Vi leverer til hele landet, uansett hvor du er lokalisert.


Behov for oppsett/ombrekking. Se prisliste under, fra kr. 29,- pr. side.

Ta de riktige valgene


Sydd i mykbind benyttes når det er behov for at boken har en lang levetid og skal blas mye i som lærebøker, historiebøker og fotobøker. Limfres der det er viktig å holde kostnaden nede, som for eksempel pocketbøker og romaner.


For å få til en mest mulig effektiv produksjon er det viktig å ta de riktige valgene med tanke på trykkemetode, format og papir kvalitet. Vi hjelper og kommer gjerne med anbefalinger om hvordan få til en kostnadseffektiv produksjon som møter dine ønsker.

Styrt fra Oslo - Trykk i Baltikum

Interface Media har i over 15 år trykket bøker hos dedikerte boktrykkerier i Baltikum. Med over 5000 produksjoner for forlag, bedrifter og private har vi gjort oss verdifull erfaring for å finne gode løsninger for trykking og innbinding av bøker.


Leveringstid kommer an på opplag og omfang, normalt produksjonstid på bøker i mykbind vil ligge mellom 1 og 3 uker.Kjenner du noen som skriver på en bok, del siden med dem på Facebook! Kanskje får du et eksemplar som takk.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om bokproduksjon, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss