Frakt alltid inkludert i prisen

Tegneserier

Interface Media har igjennom 15 år over 5000 produksjoner for bedrifter, private og forlag i Baltikum. Dette har gitt oss verdifull erfaring for å finne gode løsninger på trykk av tegneserier.

Be om pristilbud

Spør oss om pris på din tegneserie , vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Interface Media er en av Norges mest prisdyktige aktører på trykk av tegneserier i opplag fra 300 - 10000 eksemplarer. Vi jobber i dag med flere illustratører og tegneserieskapere som bruker oss på bakgrunn av pris, service og leveringstid.

Styrt fra Oslo - Trykk i Baltikum


Trykk av tegneserier styres fra Norge, og du forholder deg utelukkende til våre medarbeidere på Kalbakken i Oslo. Deres ferdige trykte produkt leveres fritt til hele landet etter avtalt tid.


Vi tilbyr alt av papirkvaliteter og innbinding, så uansett om du ønsker tegneserien din som stiftet, mykbind eller stivbind kan vi hjelpe deg.


Vi hjelper gjerne til med plastpakking/ adressering og kan levere direkte til posten om det er ønskelig. Normal leveringstid: 1-3 uker avhengig av omfang.Kjenner du noen som tegner på en tegneserie, del siden med dem på Faecbook. Kanskje får du et gratis nummer som takk.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om våre produkter, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss