Frakt alltid inkludert i prisen

Kataloger og brosjyrer

Vi helper deg med trykk av bedriftens katalog eller brosjyre. Med lang erfaring fra tusenvis av produksjoner over 15 år sikkrer vi god kvalitet til en meget gunstig pris. Spør oss om pris på din produksjon, vi svarer deg innen 24 timer. Helt uten forpliktelser.

Be om pristilbud

Spør oss om pris på din brosjyre, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Interface Media er en av Norges mest prisdyktige aktører innen trykk av kataloger og brosjyrer. Vi leverer alt fra mindre opplag trykket digitalt, til store opplag trykket offset eller som rotasjon.

Trykkproduksjonene styres fra Norge, du forholder deg kun til våre medarbeidere på Kalbakken i Oslo. Din ferdig trykte katalog eller brosjyre leveres fritt til hele landet etter avtalt tid.

Styrt fra Oslo - Trykk i Baltikum


Vi samarbeider med flere trykkerier i Baltikum noe som gjør at vi kan trykke katalogen eller brosjyren din på det trykkeriet som til en hver tid er mest hensiktsmessig med tanke på pris, opplag, innbinding og levering. 


Vi bruker vår lange erfaring til å veilede deg til å ta de rette valgene så du får en kostnadseffektiv produksjon uten at det går ut over kvaliteten eller budskapet.


Kjenner du noen som okker seg over høye trykkeripriser, del siden med dem på Facebook!

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om våre produkter, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss