Frakt alltid inkludert i prisen

Pre-press, ombrekking og bildebehandling

En bok eller brosjyre er ikke bare det fysiske du holder i hånden eller innholdet,

like viktig er måten det er presentert på. Ryddighet, oversiktlighet og innbydende er nøkkelord - det er ikke uten grunn at ombrekking og oppsett er et eget fag.

Be om pristilbud

Spør oss om pris på din jobb, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Vi har "livslang" erfaring i pre-press arbeid, med faglærte og hyggelige medarbeidere som kan hjelpe deg med oppsett av din bok, brosjyre eller katalog. 

Interface Media er leverandør av pre-press tjenester for flere forlag, private og organisasjoner. Ombrekking prises pr. side og tar utgangspunkt i kompleksitet og antall sider. Sidepris fra kr 29,-  Send oss gjerne informasjon om ditt prosjekt så gir vi deg en pris på akkurat din jobb innen 24 timer eller se priser i fil under.

Kontakt oss

Design, typografi og bildebehandling

Valg av format, font og design bør være valgt i forhold til materialet som skal presenteres og hvem det skal presenteres for. Vi har dyktige medarbeidere med lang erfaring innen pre-press arbeid og kan tilby hjelp på dette område for alt fra brosjyrer og bøker til notesats.

Normal fremgangsmåte vil være at du sender over tekst og bilder, vi setter opp noen prøvesider som du godkjenner før videre arbeid, da er vi sikre på at vi har en felles forståelse på ønsket resultat. God dialog mellom deg og ombrekker er viktig for et godt resultat og noe vi setter høyt.


Trenger du hjelp med oppsett og design?


Ønsker du en profesjonell gjennomgang av ditt behov, for rådgivning, og evt. bistand og utførelse av de tjenester du måtte ha behov for? Kontakt oss.

Kjenner du noen som skal lage en fotobok, del siden med dem på Facebook!

Kjenner du noen som kan ha hjelp med utforming av en brosjyre, bok eller lignende, del siden med dem på Facbook.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om våre produkter, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss