La oss skape en flott bok for deg!

Design og layout er avgjørende for at en bok skal vekke leserens interesse og at innholdet skal bli forstått på en god måte.

 

Vi har laget en ny nettside til inspirasjon for din kommende bok, bla deg igjennom et stort antall designjobber vi har utført. 

BESØK: www.interface-design.no

Våre bokdesigner!

Vi har solid kompetanse etter mange år med design og oppsett av bøker for flere av Norges største forlag. Vi jobber innenfor alle boksjangre og har også lang erfaring med design og oppsett av tidskrifter og magasiner. 

 

Fra 2021 har vi vært så heldig å styrke laget på bokdesign, og vi ser allerede at kundene våre drar nytte av dette ved at stadig flottere bøker kommer ut av trykkmaskinene. Ved siden av design av bøker kan vi bista med oppsett av e-bøker, repro/ bildebehandling, scanning og annet orginalarbeider. Ta kontakt dersom du ønsker en prat om design og oppsett av bøker!

 

Se et utvalg av bokdesign og oppsett innen flere sjangre. 

Vi deseigner og brekker alt fra historie, romaner og barnebøker til koke og fotobøker.
Ta en titt og bli inspirert! 

Se mer

Hvordan klargjøre manus til ombrekking? 

Blir jobben lettere for oss, blir det rimeligere for deg. Les her om hvordan klargjøre manus til ombrekking.  

Se mer

Hva koster det for bokdesign og ombrekking av bøker?

Alle bøker er forskjellige, derfor anbefaler vi at du kontakter oss for å fortelle litt om din bok. Da vil vi enklere kunne komme med et korrekt tilbud på hva det kan koste å sette opp boken din slik du ønsker. 

Kontakt oss