Frakt alltid inkludert i prisen

Vi designer og trykker bøker innenfor alle sjangre i små og store opplag. Stivbind eller mykbind, sort/hvit og farger. 
 

På denne siden finner du design vi har gjort innenfor en rekke sjangere. Ta en titt, og la deg inspirere!

Barnebøker

Vi designer og produserer årlig flere titalls barnebøker, ta en titt videre for å bli inspirert!  

Se mer

Historiebøker & Årbøker

Historiebøker er noe av det vi lager mest av, riktig design formidler historien på en god måte og setter leseren i den rette stemningen. 

Se mer

Slektsbøker

Vi produserer slektsbøker med stive eller myke permer ned til 10 eksemplarer. De fleste kundene leverer ferdige filer, men ønsker du en bok med et proft utseende, kan vi hjelpe. 

Se mer

Sakprosa

La oss hjelpe deg med å lage et design som gjør at boken din blir forstått, det er viktig at bokens design tilpasses leseren og skaper interesse.

Se mer

Kunst- og fotobøker

La oss hjelpe deg med å lage en delikat praktbok du kan være stolt av. Se noen av våre tidligere design ved å trykke på lenken under. 

Se mer

Romaner

Gi ut roman på eget forlag! Vi kan hjelpe deg med ombrekking samt å lage e-bok og trykte bøker. Vi designer også omslag og har lang erfaring med å lage omslag som skiller seg ut fra mengden. 

Se mer

Jubileumsbøker

Bedrift, organisasjon eller idrettslag, vi hjelper deg med jubileumsboken slik at den stolt kan gis til ansatte, kunder eller medlemmer.

Se mer

Diktbøker

Diktbøker består ofte bare av tekst, men bilder eller illustrasjoner kan hjelpe med å myke opp og skape rom mellom diktene. Se noen av diktbøkene vi har laget her. 

Se mer

Koke og bakebøker

Vi trykker koke og bakebøker for kokker, bloggere, forlag, private og restauranter. Se neste side for noen arbeider vi har gjort. 

Se mer

Hvilke muligheter finnes?

På denne siden har vi samlet innformasjon om formater, innbinding, papirkvaliteter m.m.

Se mer