Interface Media - din trykkpartner!

Interface Media skal være en attraktiv partner for alle våre eksisterende og potensielle forbindelser som har behov for grafiske tjenester. Dette skal skje ved serviceorientert og fleksibel innstilling til alle oppgaver vi blir bedt om å løse, ved bruk av moderne teknologi, kunnskap, pålitelighet og entusiasme.

Våre ansatte

Hvem er vi?

Interface Media ble etablert sommeren 2003, av 3 personer med livslang og variert erfaring fra grafisk virksomhet, innen produksjon og salg. Bedriften har i dag 4 ansatte og omsetter for ca. 13 millioner.  Interface Media har de siste 15 årene vært norsk representant for flere trykkerier i Baltikum. Våre samarbeidspartnere gjør oss i stand til å konkurrere på en god og bred måte i det norske markedet, på kvalitet, leveringsdyktighet og pris.

Hva vi gjør

Vi leverer alle typer publikasjoner, bøker, tidsskrift og grafiske tjenester som:

  • Bøker
  • Kataloger
  • Magasiner
  • Kalendere
  • Brosjyrer
  • Markedsmateriell
  • Pre-Press og design

Hvor vi er

Interface Media holder til sentralt i Oslo på Stålfjæra 16 like ved Alna og bistår kunder over hele landet.

Interface Media - Din leverandør av grafiske tjenester!
Kontakt oss på:

Våre ansatte

Vi har lang erfaring fra grafisk virksomhet, produksjon og salg. Du skal være trygg på at ditt prosjekt blir tatt godt hånd om.

Grafisk Designer Björk Bjarkadottir

Björk Bjarkadottir

Designer og kreativ leder,
kundekontakt

 

Björk har lang erfaring innen grafisk design og oppsett av bøker og omslag. Hun kan hjelpe deg med å finne det riktige utrykket og lage et omslag som skaper interesse, samt styre prosjektet ditt trygt i havn.

  974 26 465

bjork@interfacemedia.no

Glenn Christensen, produksjonssjef

Glenn Christensen

Produksjonsansvarlig, reproteknikker, kundekontakt


Glenn har lang erfaring innen bildebehandling og repro. Han styrer alle våre jobber og passer på at disse blir levert som avtalt. Skal du lage en fotobok eller lurer du på hvordan du skal tilrettelegge filer så hør med Glenn

  916 81 806

glenn@interfacemedia.no

Magnus Ravik kundekontakt og markedsanvarlig

Magnus Ravik

Daglig leder, økonomi,
kundekontakt

 

Magnus er rett person om du ønsker å finne en god løsning og få en prisramme på prosjektet ditt. Send en forespørsel via skjema eller send en mail direkte. Spørsmål vedrørende faktura og betaling kan også rettes til Magnus

  414 38 825

magnus@interfacemedia.no