Design og trykk av bøker

Be om uforpliktende pristilbud

Vi trykker alle type bøker og hjelper våre kunder med små og store bokprosjekter. Skal du trykke bok har kommet til rett sted.


Ved siden av trykk av bøker, leverer vi design og layout til svært konkurransedyktige priser. 

Produksjonslinje bokroduksjon

Trykk og innbinding

Vi trykker de fleste type bøker. Her kan du se nærmere på hvilke innbindinger, formater og papir som er mulig når du trykker bok hos oss.

 

Kataloger og brosjyrer ferdig trykket

Forskjellige sjangre

Gjennom 15 år har vi trykket bøker innen de fleste sjangre, her ser du noen av de bøkene vi har trykket de seneste årene. 

Repro og design forarbeid av fotobok

Bokdesign og ombrekking

Ønsker du et flott design på boken din? Vi hjelper deg med design/ oppsett av bøker og magasiner.
Vi har erfaring med arbeid innenfor alle sjangre!

Referanser fra noen kunder som trykker bøker hos oss

"Hei,

Jeg ville bare si at jeg er veldig godt fornøyd med trykk av boka, og det samme hører jeg fra andre: 'God, gammeldags boktrykkerkunst', 'nesten en bibliofilutgave'."

 

Forlegger, Klokkhammer Forlag.

Vi trykker bøker etter dine ønsker

Vi i Interface Media har lang og bred erfaring innen trykking og design av bøker og har jobbet med en rekke små og store bokprosjekter. Vårt mål er å hjelpe forfattere og forlag med å bringe deres visjoner til liv ved å tilby en enkel og effektiv bokproduksjonsprosess.

 

Vi tilbyr en bred palette av tjenester, inkludert trykking av bøker i alle sjangre. Vi har ekspertise i å produsere alt fra kunst- og fotobøker til barnebøker, romaner, historiebøker med mer. Vi har høy kvalitet på våre trykkproduksjoner og gir deg muligheten til å velge mellom ulike papirtyper og størrelser for å oppfylle dine spesifikke behov.

Hvordan trykke en bok hos oss?

Velger du oss til å trykke en bok eller egen bok, så vil prosessen omfatte disse fire elementene. Start med å få et uforpliktende tilbud ved å sende inn en forespørsel til oss. Velg først riktig type innbinding, deretter riktig bokformat, for så å ferdiggjøre med valg av rett papir, sidetall og leveringssted. Hvis du er usikker på hvordan gjøre dette, er vi her for å hjelpe deg gjennom prosessen.

1. Velg riktig innbinding

Første steg i prosessen av å trykke bok er valg av innbinding. Vi har et stort utvalg av innbindinger å velge mellom. Stivbind med eller uten smussomslag, mykbind, fleksibind og spiralisert. I motsetning til mange andre leverandører så er alle våre stivbindsbøker sydd. Dette gjør at våre bøker åpner seg finere og har lengre levetid.

2. Finn det beste formatet

Neste steg er å velge riktig format til din bok. Vi kan produsere bøker i de aller fleste formater, men det kan være lurt å holde seg til et vanlig standard format. Spesielt hvis du ønsker å holde trykkprisene nede. Størrelsen på boken har mye å si for pris, jo større format, jo høyere pris. Alle formatene på siden vår kan lages i landskap format og bindes inn med stivbind eller mykbind. Se våre forslag til formater her.

3. Velg det rette papiret

Det er et ekstremt stort utvalg av papirkvaliteter. Normalt skiller man mellom bestrøket og ubestrøket papir. Hvor bestrøket papir er belagt med etter eller flere lag med bestrykning for å øke trykkbarheten, mens ubestrøket er det motsatte. Se våre forslag på å velge rett papir til din bok.

4. Velg det perfekte omslaget

Det finnes mange muligheter til å skape lekker bok. Noen ganger er det viktig at din bok har noe som gjør at den skiller seg ekstra godt ut, eller man kan gjøre mer tradisjonelle valg for boken. Vi lager ulike typer bokdesign og kan produsere mange typer bokomslag, alt fra skinn, lakk, laminering, stoff med eller uten lesetråd og ønsker du noe annet som ikke er nevnt hos oss, så er det bare å spørre, så kommer vi frem til løsning som passer for deg.

La oss bidra med bokdesign!

Vi har solid kompetanse etter mange år med design og oppsett av bøker for flere av Norges største forlag. Vi tilbyr derfor bokdesign-tjenester for å hjelpe deg å designe den perfekte boken. Vårt team av erfarne bokdesignere vil arbeide med deg for å skape et unikt og profesjonelt design som reflekterer innholdet i boken.

Du har også muligheten til å bare få trykket boken din hos oss, uavhengig av om du ønsker hjelp til design eller ikke. Vi vil gi deg all nødvendig støtte for å sikre at trykkingen går så bra som mulig.

Kom i gang!

Hva innebærer bokdesign egentlig?

Omslagsdesign - Lesernes første møte med boken

Designet på bokens omslag er avgjørende for at en bok skal skille seg ut fra mengden og vekke leserens interesse. Vi har lang erfaring med design av flere hundre omslag, dette gjør at vi raskere kommer frem til ønsket resultat. Et veldesignede bokomslag kan også være en viktig faktor i å få leseren interessert i boken. Et attraktivt omslag kan være en effektiv måte å markedsføre boken på og fange oppmerksomheten til potensielle lesere.

Bokdesign - Gjør boken mer spennende

Bokdesign som omhandler hvordan boksidene er satt opp spiller en avgjørende rolle i å formidle bokinnholdet til leseren. Det hjelper med å vekke interessen for boken og gjør den mer attraktiv å lese. I tillegg kan et godt bokdesign hjelpe leseren med å orientere seg i boken og følge med på den overordnede strukturen. 

Bruken av bilder, overskrifter, tittelsider og illustrasjoner kan gjøre boken mer visuelt appellerende og gir leseren en pause fra ren tekst. Dette kan også hjelpe med å fremheve viktige deler av boken og gjøre dem mer husket. 

Ombrekking - Ikke uten grunn at dette er et eget fag

Når vi snakker om ombrekking av bøker, er det gjerne snakk om rene tekstbøker. Da handler det om å gjøre om et manus til pene boksider i riktig format. Her er det mange regler som skal følges. Derfor bør du gi jobben til en som kan den, hvis du vil være sikker på å få et proft resultat.

Hvor koster det å trykke bok hos oss?

Hvor mye det koster for å trykke en bok avhenger av flere faktorer, men vi har alltid fokus på å levere best mulig kvalitet til en fornuftig pris. Vi ønsker at det skal være mulig for alle å oppnå bokdrømmen og få trykke bøker, derfor har vi konkurransedyktige priser hvor frakt alltid er inkludert. Ønsker du å vite mer, ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud hvor du legger ved dine ønsker, så får du et tilbud fra oss.

Få et gratis og uforpliktende tilbud