Det finnes mange varianter av ferdiggjøring som du kan legge til boken din for at den skal stikke seg ut i mengden. 


Lakk, preg, skinn, stoff eller lesetråd er bare noe av det som er mulig. Om du ønsker noe som ikke er nevnt under er det bare å spørre. Vi kan sikkert fikse det. 

Laminering 

Bøker med Laminering

Blank, matt eller Softtouch 

Alle bøker med trykk på omslaget eller smussomslaget bør lamineres for å forlenge levetiden. Her kan du velge mellom blank, matt eller softtouch som har en myk overflate. 

Preg 

Bøker med Preg

Gull eller sølv

Preg kan brukes for å få en bok til å skille seg ut. Oftest er det tittelen som er preget, men man kan også bruke preg til andre elementer, for eksempel en logo. Det er også mulig med blindpreg så du får en forhøyning på omslaget.

Stoffomslag 

Bøker med stoffomslag

Stoffomslag 

Vi kan produsere bøker med stoffomslag i alle mulige farger og strukturer, og det kan kombineres med preg eller farger.
Dette er med på å gi boken et unikt utrykk og eksklusiv følelse. 

Skinnimitasjoner 
Bøker med folie

Et hav av muligheter

Det finnes utallige varianter av skinnimitasjoner. Boken du ser her handler om fiske, og omslaget er i et materiale som skal ligne ørretskinn. Bøker kan også trekkes i ekte skinn, men dette er kostbart. 

Lesetråd
Bøker med Lesetråd

Velg fargen du ønsker 

Lesetråd kan være både pent og praktisk, du kan velge mellom en og to tråder. Det finnes mange farger å velge mellom så her er det bare å se på regnbuen. 

folie 

Bøker med folie

Folie på tittel eller flere elementer

Folie kan brukes for å få en bok til å skille seg ut. Oftest er det tittelen som preges, men man kan også bruke folie til andre elementer for å få et levende omslag.  

Gullkant 

Bøker med Gullkant

Bibler eller bryllupsbøker 

Bøker med gullkant er kostbart, men det kan gjøres. Oftest er det religiøse bøker eller bryllupsbøker som blir utsmykket på denne måten. 

Har du spørsmål om bokproduksjon, levering, pris eller annet?