Frakt alltid inkludert i prisen

Pre-press og bokdesign

Design, utforming og bildebruk på bøker kan være helt avgjørende for salg og forståelse av innholdet. Interface Media tilbyr bistand på dette området. Vi kan hjelpe deg med alt eller enkelte elementer for å løfte din bok til et profesjonelt nivå.

Sidepris fra. kr 29,- / Omslag fra kr. 1450,-

Få et uforpliktende tilbud

Spør oss om pris på din bok, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

En bok er ikke bare det fysiske som du holder i hånden, eller innholdet som finnes i den, like viktig er måten det er presentert på. Ryddighet, oversiktlighet og innbydende er nøkkelord og det er ikke uten grunn at ombrekking og oppsett av bøker er et eget fag. Vi bistår både private, forlag og andre bokutgivere med dette fager, fra ditt manus til flott bok.

Priser ombrekking

Interface Media er leverandør av pre-press tjenester for flere forlag, private og organisasjoner. Kontakt oss gjerne for gjennomgang av ditt prosjekt eller last ned pdf. for priser. Fra kr. 29,- pr. side. Oppsett av omslag fra kr 1450,-

Design, typografi og bildebehandling

Valg av format, font og ellers design bør være valgt i forhold til det som skal presenteres og hvem det skal presenteres for. Vi har dyktige medarbeidere med lang erfaring innen pre-press arbeid og kan tilby hjelp på dette område for alt fra historiebøker til notesats.


Normalt fremgangsmåte vil være at du sender over manus og bilder, vi setter opp noen prøvesider som du godkjenner før videre arbeid, da er vi sikre på at vi har en felles forståelse på ønsket resultat. God dialog mellom deg og ombrekker er viktig for et godt resultat og noe vi setter høyt.


Trenger du hjelp med ombrekking og design?


Ønsker du en profesjonell gjennomgang av ditt behov, for rådgivning, og evt. bistand og utførelse av de tjenester du måtte ha behov for? Fyll in skjema under kontakt oss og vi kommer tilbake til deg innen kort tid.


Kjenner du noen som skriver på en bok og kan trenge hjep til ombrekking/ opsett, del siden med dem på Facebook! Kanskje får du et eksemplar som takk.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om bokproduksjon, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss