Frakt alltid inkludert i prisen

Kokebøker og bakebøker

Interface Media har i over 15 år trykket bøker i Baltikum, her kan vi produsere bøker i stivbind og mykbind i opplag fra 10 til flere tusen eksemplarer til meget gunstige priser. 

Vi produserer som oftest kokebøker og bakebøker for private, kokker, blogger og forlag.

Be om pristilbud

Spør oss om pris på din bok, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Interface Media har i over 15 år trykket bøker i Baltikum, her kan vi produsere bøker i stivbind og mykbind i opplag fra 10 til flere tusen eksemplarer til meget gunstige priser. Vi produserer som oftest kokebøker og bakebøker for private, kokker, blogger og forlag.

Pre- press / ombrekking

Vihar lang erfaring med oppsett av lærebøker både for forlag og private, skulle du ha behov for hjelp med dette bistår vi gjerne. Gi oss beskjed
når du sender en forespørsel så får du tilbud også på denne delen eller se pdf. under for priser. Fra kr. 29,- pr. side.

Styrt fra Oslo - Trykk i Baltikum


Kokebøker er alltid spennende å produsere, de skal gjerne skille seg ut fra mengden og det er viktig at både det visuelle og kvaliteten er topp. Våre samarbeidspartnere har topp moderne produksjonsutstyr med mulighet til å produsere alle formater og innbindinger, så her er det bare kreativiteten so setter begrensinger.

Om du ikke har god kjennskap til papirkvaliteter og hvilke format du bør velge så veileder vi deg gjerne til å ta de riktige valgene, så du både får en kostnadseffektiv produksjon og et flott resultat.

For å sette kronen på verket kan preg, foliering eller spotlakk gjøre stor forskjell for å få til akkurat det utrykket man ønsker for en kokebok. Les mer om dette under etterbehandling.


Leveringstid på fotobøker varierer normalt fra 2-4 uker avhengig av omfang.

Kjenner du noen som skal lage en jubileumsbok, del siden med dem på Facebook! Kanskje får du et eksemplar som takk.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om bokproduksjon, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss