Frakt alltid inkludert i prisen

Fotobøker / kunstbøker

Med over 15 års erfaring innen bokproduksjon sikrer vi topp kvalitet på din fotobok.
De fleste tilbydere leverer limt i stivbind på mindre opplag, vi produserer sydd i stivbind helt ned til 10 eksemplarer, det gir et penere resultat.  


Vi i bistår fotografer på alle nivåer for å få et best mulig resultat, fra hobby til profesjonelle fotografer som Pål Hermansen, Morten Krogvold og Nils Thune.

Be om pristilbud

Spør oss om pris på din bok, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Interface Media har i over 10 år trykket bøker i Baltikum. Da vi har et bredt kontaktnett av trykkerier kan vi produsere gunstig og høy kvalitet uansett om det er snakk om 10 eller flere tusen eksemplarer.

Fotobøkerer noe av det mest spennende vi produserer, det krever at fargegjengivelsen blir perfekt. Topp moderne trykkmaskiner og dyktige produsenter er vesentlig, det samme er papirvalg og repro. Vi hjelper deg med å ta de riktige valgene.

Styrt fra Oslo - Trykk i Baltikum


Vi har lang erfaring med trykk av fotobøker for kjente fotografer og kunstnere. Erfaring gjør at vi vet hvor viktig det er at bildene blir perfekt, noe vi strever etter for å få til hver gang.

Våre samarbeidspartnere kan produsere fotobøker i alle formater, innbindinger og omfang, her er det kun kreativiteten som setter grenser. Har du sett en bok du syntes er fin så må du gjerne sende et bilde, det kan ofte være lettere enn å skulle forklare med ord.

Mindre opplag

Gjennom en av våre meget dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby trykk av fotobøker i stivbindhelt ned i 10 eksemplarer, trykket digitalt og sydd i stivbind.


Leveringstid på fotobøker varierer normalt fra 2-4 uker avhengig av omfang.


Kjenner du noen som skal lage en fotobok, del siden med dem på Facebook! Kanskje får du et eksemplar som takk.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om bokproduksjon, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss