Frakt alltid inkludert i prisen

Trykk av Bygdebøker

Interface Media har i en årrekke vært det foretrukne trykkeriet for en lang rekke kommuner, forlag og historielag når det kommer til å trykke lokale bygdebøker.
Vi produserer både sydd i mykbind og sydd i stivbind, dette gir best leseropplevelse og boken lengst mulig levetid. Vi bistår også med layout der det er ønskelig.

Få et uforpliktende tilbud

Spør oss om pris på din bok, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Interface Media er en av Norges mest prisdyktige aktører innen trykk av bygdebøker. Vi har produsert tusenvis av denne type bøker de siste årene, både stivbind og mykbind. Normalt ligger opplagene mellom 50 –1500 bøker.

Pre- press / ombrekking

Har du lite kunnskap om oppsett av bøker, men likevel ønsker et profesjonelt resultat og utseende på boken. Vi har bokdesignere med lang erfaring innen ombrekking. Last ned fil under for å se priser. 


Styrt fra Oslo - Trykk i Baltikum


Alt arbeidet styres fra Norge, og du forholder deg utelukkende til våre medarbeidere på Kalbakken i Oslo. Bøkene produseres i Baltikum og leveres direkte til deres adresse.

Ber du om et tilbud er prisen du mottar alltid fritt levert din adresse, og skulle de være behov har vi også mulighet til plastpakking og adressering for videre forsendelse.

Leveringstid varierer normalt fra 2-4 uker avhengig av omfang.


Kjenner du noen som skal lage en historie eller årbok, del siden med dem på Facebook! Kanskje får du et eksemplar som takk.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om bokproduksjon, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss