Frakt alltid inkludert i prisen

Bokproduksjon

Interface Media har i over 15 år trykket bøker hos dedikerte boktrykkerier i Baltikum.
Med over 5000 produksjoner for forlag, bedrifter og private har vi gjort oss verdifull erfaring for å finne gode løsninger for trykking og innbinding av bøker.

Be om pristilbud

Spør oss om pris på din bok, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Interface Media er en av Norges mest prisdyktige aktører innen trykk av bøker. Vi tilbyr produksjon av bøker helt ned til 10 eksemplarer.

Boktrykkeriene produserer 24 timer 7 dager i uken med daglig leveranse av trykksaker til Norge og er spesielt rigget for bokproduksjoner mellom 200 - 5000 eksemplarer. Vi leverer til hele landet, uansett hvor du er lokalisert.


Behov for ombrekking/ oppsett. Se prisliste under, sidepris fra kr. 29,-

Styrt fra Oslo - Trykk i Baltikum


Bokproduksjonene styres fra Norge og du forholder deg kun til våre medarbeidere på Kalbakken i Oslo. Din ferdig trykte bok leveres fritt til hele landet etter avtalt tid. Ønsker du å levere boken din som ferdig pdf er det fint, men vi står også klare til å hjelpe deg med pre-press i form av bildebehandling og utforming for å få et best mulig visuelt resultat på din bok. Les mer om pre -press.

Bokproduksjon

Interface Media har i over 15 år trykket bøker hos dedikerte boktrykkerier i Baltikum. Med over 5000 produksjoner for forlag, bedrifter og private har vi gjort oss verdifull erfaring for å finne gode løsninger for trykking og innbinding av bøker.


Kjenner du noen som jobber med en bokproduksjon, del siden med dem på Facebook! Kanskje får du et eksemplar som takk.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om bokproduksjon, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.

PrisforespørselKontakt oss