Frakt alltid inkludert i prisen

Barnebøker

Interface Media har i over 15 år trykket bøker i Baltikum, her produserer vi bøker i stivbind og mykbind i opplag fra 10 til flere tusen eksemplarer til meget gunstige priser. Vi produserer som oftest barnebøker for private, forlag og byråer.

Be om pristilbud

Spør oss om pris på din bok, vi svarer deg innen 24 timer - helt uten forpliktelser

Interface Media har i over 10 år trykket bøker i Baltikum. Da vi har et bredt kontaktnett av trykkerier kan vi produsere gunstig og høy kvalitet uansett om det er snakk om 10 eller flere tusen eksemplarer.

Pre- press/ ombrekking


Vi har dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere som kan bistå med oppsett av boken din. Gi oss beskjed når du sender en forespørsel så får du tilbud også på denne delen av jobben eller se pdf. fil under for priser.

Styrt fra Oslo - Trykk i Baltikum


Formatet avhengig ofte av om det er historien eller bildene som er det viktigste, bøkene krever også høy kvalitet da de ofte kan bli utsatt for litt ”røff” behandling. Våre bokprodusenter i Baltikum har topp moderne produksjonsutstyr med mulighet til å produsere alle formater og innbindinger, så her er det bare kreativiteten som setter begrensinger.

Om du ikke har god kjennskap til papirkvaliteter og hvilke format du bør velge så veileder vi deg gjerne til å ta de riktige valgene, så du både får en kostnadseffektiv produksjon og et flott resultat.

For å sette kronen på verket kan preg, foliering eller spotlakk gjøre stor forskjell for å få til akkurat det utrykket man ønsker for din barnebok. Les mer om dette under etterbehandling.

Mindre opplag

Gjennom en av våre meget dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby trykk av fotobøker i stivbindhelt ned i 10 eksemplarer, trykket digitalt og sydd i stivbind.


Leveringstid på fotobøker varierer normalt fra 2-4 uker avhengig av omfang.


Kjenner du noen som skal lage en barnebok, del siden med dem på Facebook!

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Interface Media AS

Har du spørsmål om bokproduksjon, levering, pris eller annet?

Fyll inn skjema for prisforespørsel, eller kontakt oss for mer informasjon.